Як можна замовити аборти

Християни вірять, що душа людини виникає у момент зачаття. Християнська традиція засуджує аборти як тяжкий гріх. Православна, католицька та частина протестантських церков вважають аборт убивством дитини в утробі матері. Протестантські церкви у час не мають єдиної позиції.

Людина спокутувати свій гріх перед Богом не може. Але Біблія говорить про надію. Господь Ісус Христос прийшов у світ, щоб викупити наші гріхи. Бог послужив людям і віддав Свою душу для викуплення багатьох (Мк 10:45).

Єдиним випадком, коли церква може застосувати поблажливість до аборту – це якщо «існує пряма загроза життю матері під час продовження вагітності, особливо за наявності в неї інших дітей». Незважаючи на високу повагу РПЦ до лікарської діяльності, гріх лягає також на душу лікаря, який чинить аборт.

Related Post

Як вимкнути повідомлення про Caps Lock та знизити неприємні сюрпризиЯк вимкнути повідомлення про Caps Lock та знизити неприємні сюрпризи

Клавіша Caps Lock є однією з найкорисніших і одночасно дратівливих клавіш на клавіатурі. Коли вона активована, вона змінює регістр усіх літер, що може призвести до неконтрольованих помилок під час введення

Як зняти запасне колесо на камазі 65115Як зняти запасне колесо на камазі 65115

Опускання запасного колеса Відвернути гайки 3 і 5 кріплення відкидної стійки 2 до стійки 8 (див. … Встановити ручку керування на насосі перекидаючого механізму в положення ОПУСКАНИЕ Запасного колеса або

Як виростити бамбук у домашніх умовах: поради та рекомендаціїЯк виростити бамбук у домашніх умовах: поради та рекомендації

Бамбук – ефектна та красива рослина, яка стала популярною прикрасою інтер'єрів. Однак багато хто вважає, що вирощувати бамбук можна тільки в тропічних умовах. Насправді виростити бамбук вдома не так складно,